Bezoek onze praktijk
Gasthuisstraat 31-35, Tiel
Bel ons
0344-608813

Kwaliteit

Hoe wordt de kwaliteit gewaarborgd?
De titel fysiotherapeut is wettelijk beschermd en mag dus niet zomaar door iedereen worden gebruikt. Wie de officiële opleiding fysiotherapie heeft afgerond, en staat ingeschreven in het wettelijke BIG-register (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg), mag zelfstandig patiënten behandelen als fysiotherapeut en onderwerpt zich ook aan de hiermee verbonden wettelijke regels.

 

Het register fysiotherapeut

Het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) hanteert een Centraal Kwaliteitsregister (CKR). De fysiotherapeut en lymfoedeem therapeut staan hierin geregistreerd, als hij/zij in een periode van 5 jaar een minimaal aantal punten heeft behaald. Deze punten worden verkregen door na/bijscholing, cursussen of opleidingen. Zo blijft de therapeut en lymfoedeemtherapeut op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wetenschappelijke onderzoeken in zijn vakgebied. De zorgverzekeraars gaan alleen contracten aan met fysiotherapeuten en lymfoedeemtherapeuten die in dit kwaliteitsregister vermeldt staan. Op deze manier zijn de zorgverzekeraars, maar ook de patiënt, gegarandeerd van een kwalitatief hoogwaardige en bijdetijdse behandeling.

“Alle fysiotherapeuten in onze praktijk zijn BIG-geregistreerd en staan in het Centraal Kwaliteitsregister van het KNGF ingeschreven. De praktijk is lid van de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie binnen de Lymfologie ( de NVFL) en is aangesloten bij www.dryneedling.nl. Tevens is de praktijk aangesloten bij FysioRivierenLand, dit is een netwerk van fysiotherapeuten uit Rivierenland. Samen staan wij voor uniforme, transparante en kwalitatief hoogwaardige fysiotherapeutische zorg voor patiënten. Door (onderling) samen te werken, kennis & vaardigheden te delen, fysiotherapeutische producten te ontwikkelen en te implementeren sluit FysioRivierenLand goed aan op de veranderende zorgmarkt en/of samenleving.”

Zo kunt u er van verzekerd zijn dat in deze praktijk aan alle wettelijke regels en kwaliteitseisen wordt voldaan.

image-divider

Het team

Christel

Christel

Kwaliteitsregister: algemeen fysiotherapeut, oedeemfysiotherapeut (NVFL)

Na het behalen van de Bachelor opleiding Fysiotherapie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen heb ik diverse cursussen en opleidingen gevolgd. De patiënt staat centraal in de praktijk, wij werken uitsluitend één op één en ons streven is zorg op maat te leveren. Naast algemene fysiotherapie voor spier- en gewrichtsklachten of na bijvoorbeeld een nieuwe heup of knie, kunt u tevens bij mij terecht voor de specialisaties Manuele lymfedrainage, Oedeemtherapie, Dry needling, EPTE en kaakklachten.

Stuur mij een e-mail
Mascha

Mascha

Kwaliteitsregister: algemeen fysiotherapeut, oedeemfysiotherapeut (NVFL)

Hoi, Ik ben Mascha van Bremen. Sinds 2014 werk ik bij ‘t centrum fysiotherapie en oedeemtherapie. Mijn echte passie ligt bij de oncologiefysiotherapie, middels Avans Hogeschool en NPI opleidingen heb ik me hierin verdiept, met als extra module ‘fysiotherapie in de palliatieve zorg bij kanker’. Kortom vanaf het moment dat de diagnose gesteld word kan ik veel voor u betekenen, training tijdens de chemotherapie, herstel na operatie, manuele lymfedrainage, evenals begeleiding in de palliatieve fase, geen kans meer op genezing, maar nog zoveel mogelijk uit het leven willen halen, daar wil ik u heel graag bij begeleiden en mocht dit niet mogelijk zijn in onze praktijk, dan kom ik graag bij u aan huis.

Stuur mij een e-mail
Sherryna

Sherryna

Kwaliteitsregister: algemeen fysiotherapeut, kinderfysiotherapeut (NVFK)

Mijn naam is Sherryna Bekkema-Rahangmetan. Sinds 2014 ben ik werkzaam in deze praktijk. In de praktijk zie ik voornamelijk kinderen waarbij ik de motorische ontwikkeling ondersteun of help bij de revalidatie van blessures of operaties. Tevens werk ik op verschillende scholen. Naast kinderen zie ik ook volwassenen waarbij ik veel gebruik maak van dry needling en EPTE. Juist de combinatie kinderfysiotherapeut en algemeen fysiotherapeut zorgt ervoor dat ik met veel plezier werk.

Stuur mij een e-mail
Stefanie

Stefanie

Kwaliteitsregister: algemeen fysiotherapeut, oedeemfysiotherapeut (NVFL)

Mijn naam is Stefanie van Wichen, en ik ben in 2011 afgestudeerd als fysiotherapeut. Sinds maart 2019 ben ik werkzaam bij ‘t Centrum fysiotherapie. Naast algemeen fysiotherapeut ben ik tevens Oedeemtherapeut en meet ik steunkousen en thoraxbandages aan. Ook kunt u bij mij terecht voor Echografie van bijvoorbeeld uw schouder, heup, knie, elleboog of enkel. Ik heb de Dry–needling cursussen gevolgd en maak hier ook veel gebruik van in mijn behandeling.

Stuur mij een e-mail
Goswin

Goswin

Kwaliteitsregister: algemeen fysiotherapeut

In 2019 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut en sinds juli 2019 ben ik werkzaam bij 't Centrum Fysiotherapie in Tiel. Een algemeen fysiotherapeut behandelt verschillende klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. In 2016 heb ik mijn certificaat voor medicaltaping behaald. Taping kan bijvoorbeeld ingezet worden bij (sport)blessures, overbelastingklachten, triggerpoints en houdingscorrecties. Fysiotherapie is een mooi vak, waar samenwerking tussen patiënt en therapeut centraal staat. Ik ben trots dat ik hier onderdeel van mag zijn

Stuur mij een e-mail
Marjolein

Marjolein

Mijn naam is Marjolein Gremmen- Van Soelen. Ik ben 30 jaar en al ruim 5 jaar verantwoordelijk voor de interieurverzorging binnen de praktijk. Ik doe dit met veel plezier en heb de praktijk mogen zien groeien van een enkele therapeut, tot aan het mooie team dat nu voor u klaar staat.

Stuur mij een e-mail