Bezoek onze praktijk
Gasthuisstraat 31-35, Tiel
Bel ons
0344-608813

Kom jij ons team versterken?

Wegens uitbreiding van ons team zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste, zelfstandige, flexibele algemeen fysiotherapeut (Master of specialisatie is een pre) die ons team komt versterken voor parttime-functie van 12 tot 20 uur per week. Bij gebleken geschiktheid is er mogelijkheid tot het volgen van scholing en uitbreiding van het aantal uren.

Een avond en zaterdagochtend behoren tot de werktijden, overige tijden zijn in overleg in te delen.

Wij zijn een moderne praktijk gevestigd in de stadskern van Tiel. We hebben een uitgebreid patiënten aanbod met diverse klachten. Ook behandelen we patiënten aan huis. Daarnaast beschikt de praktijk over 2 oefenzalen waar 1 op 1 geoefend wordt en verschillende behandelruimten, welke volledig ingericht zijn met diverse behandel- en oefenapparatuur (waaronder echo-apparatuur gecombineerd met EPTE). 

Ben jij diegene die we zoeken? Stuur dan je sollicitatiebrief met cv en pasfoto naar ons e-mailadres

Zorgverzekering 2021

Aan het einde van ieder jaar kunt u veranderen van zorgverzekering. Dit biedt u de mogelijkheid om de zorgverzekering kritisch tegen het licht te houden. Bent u verzekerd voor de fysiotherapeutische zorg die u (misschien) nodig hebt?
Betaalt u niet teveel zorgpremie? En kunnen de kleine lettertjes nog voor verrassingen zorgen?
Bekijk onderstaande checklist.

Checklist
De verschillen tussen aanvullende verzekeringen zijn groot. Het is dus verstandig om ze ieder jaar met elkaar te vergelijken op basis van uw zorgbehoefte en de mogelijke risico’s die u loopt.

Met onderstaanse ‘checklist goed verzekerd voor fysiotherapie’ weet u waarop u moet letten bij het afsluiten of wijzigen van de zorgpolis. Besluit u om van zorgverzekeraar te wisselen? Zeg dan vóór 31 december 2020 de huidige zorgverzekering op.
Als u niets doet, loopt de bestaande verzekering gewoon door.

Bepaal uw zorgbehoefte
Bepaal hoe groot de kans is dat u aankomend jaar fysiotherapie nodig hebt en zo ja, hoeveel behandelingen. Hoeveel zorg had u het afgelopen jaar nodig? Als u veel sport, loopt u een verhoogd risico op blessures. Ook wanneer u vaak last hebt van uw spieren of gewrichten, is de kans groter dat u beroep zult moeten doen op fysiotherapie. Een ruime dekking is in dat geval raadzaam.
Overleg bij twijfel met uw fysiotherapeut.

Check het aantal behandelingen
Controleer op tijd of het aantal behandelingen dat wordt vergoed, overeenkomt met wat u nodig denkt te hebben. Sommige polissen beloven dat ze veel behandelingen vergoeden, maar ze eisen wel dat u vanaf een bepaald aantal behandelingen bij de zorgverzekeraar een machtiging aanvraagt. Zonder die machtiging komt u niet voor verdere vergoeding in aanmerking.

Check het type vergoeding
Komt de dekking van de polis overeen met uw zorgbehoefte? Check dan of de vergoeding van een behandeling wordt gegeven in tijd (duur van de behandeling), een maximum bedrag of in aantal behandelingen. Bij een relatief dure behandeling is het verstandiger om te kiezen voor een polis die vergoedt in aantal behandelingen. Indien u niet weet hoeveel behandelingen u nodig heeft, kunt u wellicht beter kiezen voor een maximum bedrag.

Check de hoogte van de vergoeding
Worden maximaal 18 of 27 behandelingen vergoed? Maximaal € 250 of € 1.000?
Zorg ervoor dat de hoogte van de vergoeding zoveel mogelijk overeenkomt met wat u denkt nodig te hebben. Zo betaalt u niet teveel premie én voorkomt u dat u alsnog behandelingen zelf moet betalen omdat u onvoldoende verzekerd bent.

Check of er een verklaring wordt gevraagd
Soms vragen verzekeraars om een gezondheidsverklaring of medische verklaring. Ze mogen u op basis daarvan afwijzen.  Controleer dit voordat u een polis afsluit.

Check of het gaat om een restitutiepolis
Is de polis een restitutie- of naturapolis? Bij een natura-verzekering mag u alleen naar fysiotherapeuten die een contract hebben met uw zorgverzekeraar. Doet u dat niet dan moet u meestal een deel van de rekening zelf betalen. Bij een restitutiepolis mag u naar iedere gewenste fysiotherapeut, ongeacht of die een contract heeft met uw zorgverzekeraar.

Vergelijk de premies
Weet u welke zorg u komend jaar nodig hebt en welk aanvullend zorgpakket daar het beste bij past? Dan is het tijd om de aantrekkelijkste zorgverzekeraar te vinden. Op www.zorgverzekeringwijzer.nl kunt u verzekeraars en pakketten met elkaar vergelijken en de goedkoopste polis achterhalen.

Sluit op tijd een nieuwe polis af
Zorg ervoor dat u vóór 1 februari 2021 een nieuwe basisverzekering hebt afgesloten. Deze geldt dan met terugwerkende kracht vanaf 1 januari 2021. Daarmee voorkomt u een boete. Stapt u voor uw aanvullende verzekering over naar een andere verzekeraar? Dan moet u misschien een medische verklaring of gezondheidsverklaring invullen. Houd er rekening mee dat een verzekeraar u op basis van die verklaring mag weigeren. Vraag daarom de nieuwe aanvullende verzekering ruim vóór 1 januari aan.

 
Bron: kngf

't Centrum Fysiotherapie en Oedeemtherapie

Corona-update: maatregelen per woensdag 14 oktober 2020

Beste Patiënten, 

Met ingang van vandaag, woensdag 14 oktober 2020, hanteren wij de volgende maatregelen binnen onze praktijk.

Heeft u de afgelopen 24 uur klachten (COVID-19 symptomen) gehad?

– Neusverkoudheid, hoesten, kuchen of niezen

– Loopneus

– Keelpijn

– Verhoging (tot 38 graden) of koorts

– Kortademigheid

– Moeheid

– Hoofdpijn

– Conjunctivitis

– Uzelf ziek voelen en/of diarree
  * Heeft u huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  * Is er bij uzelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld?

Als bovenstaande van toepassing is mogen wij u helaas niet in de praktijk behandelen, wel op afstand middels videobellen

– Draag een mondkapje en houdt zoveel mogelijk 1,5 m afstand, ook in de behandelruimtes!

Let op uw afgesproken tijd!

  Kom maximaal 5 minuten voor de afspraak binnen, desinfecteer direct bij binnenkomst in de hal
  uw handen dmv de desinfectiepaal en neem plaats in de wachtkamer.

  Wacht hier totdat uw therapeut u komt halen en ga niet door de praktijk lopen.

– Plaats uw fiets niet aan de voorzijde van de praktijk, maar uitsluitend aan de achterzijde in het
  fietsenrek.

– Neem zoals u altijd gewend bent, uw eigen handdoek mee.

– Kom alleen! U mag in de praktijk helaas niet vergezeld worden door een partner of begeleider.
  Uitzondering kan gemaakt worden voor bijvoorbeeld kinderfysiotherapie of taalproblemen.
  Indien toch noodzakelijk meld het bij ons en hanteer dan de 1,5 meter afstand-regel.

– Hang uw jas / handdoek niet op, maar neem deze mee de behandelruimte in, u verlaat namelijk de
  praktijk via de nooduitgangen in elke behandelruimte.

Online trainingsplatform

Met behulp van de expertise van Zeldenrust Marketing en in samenwerking hiermee, hebben we de afgelopen weken een Youtube-Kanaal gecreëerd, waar inmiddels meer dan 130 video’s zijn te vinden, dit alles om u zo fit mogelijk te houden!

Inmiddels staan er op onze website diverse oefen-video’s verdeeld over verschillende lichaamsregio’s. De aankomende dagen zullen er meer video’s online worden gezet.

Kijk snel verder onder het tabblad oefeningen op de website, volg en abonneer u op ons Youtube-kanaal om op de hoogte te blijven.

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of een afspraak op afstand inplannen? Wij zijn te bereiken op 0344 608 813 of info@hetcentrumfysiotherapie.nl

#samensterk #blijfgezond #borona #blijffit #zeldenrustmarketing