Bezoek onze praktijk
Gasthuisstraat 31-35, Tiel
Bel ons
0344-608813
Nieuwe website 't Centrum Fysiotherapie en Oedeemtherapie

Welkom op onze geheel vernieuwde website!

Met trots presenteren wij u, in samenwerking met Zeldenrust Marketing, onze geheel vernieuwde website! Er is niet alleen aan de inhoud gewerkt, maar ook het design heeft veel aandacht gekregen. Bovendien is de gebruiksvriendelijkheid geoptimaliseerd.

Op onze nieuwe website kunt u in één oogopslag zien wat wij binnen de praktijk voor u kunnen betekenen én u kunnen bieden. Iedere behandeling wordt uitgebreid toegelicht en indien u een vraag heeft, kunt u gemakkelijk via de diverse “knoppen” contact met ons opnemen. Regelmatig zullen er nieuwsitems online worden toegevoegd, zodat wij u continu kunnen blijven informeren over nieuwe ontwikkelingen binnen de fysiotherapie en binnen onze praktijk.

Wij zijn benieuwd wat u van onze nieuwe website vindt en stellen een reactie daarom ook zeer op prijs! U kunt uw reactie hieronder achterlaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *