Bezoek onze praktijk
Gasthuisstraat 31-35, Tiel
Bel ons
0344-608813

Ook voor bekkenklachten bij ’t Centrum Fysiotherapie!

Ben je zwanger, pas bevallen of heb je nog steeds klachten vanaf de zwangerschap, bevalling of kraamtijd? En heb je pijn in rug, bekken, rondom het schaambot, de SI-gewrichten, het heiligbeen, de stuit, de bil en/of uitstralend in het bovenbeen?

Voor bekkenpijn, symfysiolyse en bekkenklachten kunt u tegenwoordig ook bij ’t Centrum Fysiotherapie en Oedeemtherapie terecht. Wij maken gebruik van de bekkentherapiemethode volgens Cecile Rost. Alle adviezen en oefeningen voor thuis worden ondersteund met een app die je gratis kunt downloaden. Hoe makkelijk is dat?!

Klik hier voor meer informatie over de behandeling van bekkenpijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *